A VCI ideje lejárt?

A nedvességet nem tudjuk elkerülni, hiszen az a levegőben is jelen van. A hőmérséklet változásával vízcseppek keletkeznek a konténerben vagy a csomagolás belsejében, amelyek károsíthatják a rakományt, főleg a fémet. Mint tudjuk, a fém igen érzékeny a nedvességre és az oxigénre, emiatt akkor is védeni kell, ha a szállítás csak néhány napig tart.

A nedvesség leggyakrabban a csomagolásokból, a raklapokból vagy a szállításhoz használt egyéb eszközökből származik.

Ön meggyőződött már arról, hogy van-e felesleges nedvesség az áruja szállítási környezetében? Mi megtesszük Ön helyett!

Velünk időt és pénzt takarít meg, és nem utolsó sorban védi a környezetét!

Ha VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) termékeket használ, akkor az áruját műanyaggal csomagolja, vagy VCI kibocsátókat helyez el a csomagolásba, ami időigényes munkafolyamat, nem beszélve arról, hogy a VCI egy vegyi anyag, ezáltal a VCI termékek használatával nagy terhet ró a környezetére.

A fémszállítmányai rozsda elleni védelme érdekében a VCI termékek mellett Ön is használ egyéb páramegkötő terméket, például szilikagélt, vagy agyagot? A VCI nem mindig elég.

Termékeink használatával akár 80 %-kal* csökkentheti a szállítmánya védelméhez szükséges műanyagot. A műanyag felhasználásnak csökkenése egy év alatt nagy megtakarítást jelent Önnek és Föld számára is.

*A megtakarítás nagysága nagyban függ a rakomány csomagolásának módjától, hiszen egyes termékekhez műanyagra van szükség a csomagolási környezet légmentesen tartása érdekében.

Az egyes termékeinkben lévő kalcium-klorid tisztasága legalább 94 %, ami a legmagasabb minőségi szint. Szárítószereink páramegkötő képessége 10-12-szer jobb a hagyományos termékeknél, a szilikagélnél vagy az agyagnál. Vagyis, ugyanahhoz a védelmi szinthez kevesebb páramegkötő termék felhasználására van szükség, ezzel megtakarítást érhet el az erőforrásokban, és a telepítés, raktározás, valamint a szállítás során.

Ha Ön el akarja kerülni a rozsda, a penész, a gomba, a szagok, az elszíneződés és egyéb pára okozta károk kialakulását, akkor válassza szárítószereinket!

Termékeinkből a megkötött nedvesség nem párolog el újra! Nincs szivárgás! Nincs nedvességkárosodás!

Szárítószereink közvetlenül érintkezhetnek az áruval, akár fémmel is!


További cikkek: