AbsorGel® Max C

Az AbsorGel® Max a kalcium-klorid bizonyított képessége révén rendkívül gyorsan és hatékonyan köti meg a levegő páratartalmát.

Az AbsorGel® Max a megkötött nedvességet géllé alakítja át, ezáltal biztosítja, hogy a pára a termékben maradjon. Nem keletkezik folyadék, nincs szivárgás. Az AbsorGel® Max könnyen használható, úgy tervezték, hogy minimális helyet foglaljon el.

Miért érdemes az AbsorGel® Max-ot választani?

Költséghatékony.

Nagy nedvszívó kapacitás, ezáltal kevesebb mennyiségre van szükség.

Gyors páramegkötés.

Minden típusú rakománynál használható, különösen akkor, ha az áru magasan van rakva, és a konténer mennyezetéhez, falához közel helyezkedik el.

Ömlesztett rakomány szállítása során és szorosan rakott konténerekben történő használatra kiválóan alkalmazható.

Minden termékhez bármely iparágban alkalmazható.

Nem tartalmaz mérgező anyagokat.

Környezetbarát.

Nem foglal nagy helyet, nincs raktérveszteség.

Könnyen kezelhető, egyszerűen rögzíthető.

Nedvszívó kapacitás

Az AbsorGel® a nedvességet általános üzemi körülmények között akár 250%-ban, míg hőmérséklet kontrolált környezetben akár 400%-ban is megköti.

Általános mennyiség

Konténer méretSzáraz árukNedves áruk
20 láb2-3 db4-5 db
40 láb4-6 db8-10 db

A szükséges mennyiség különböző tényezőktől függően változik, így például a szállítási időtől, az éghajlati viszonyoktól, a konténerben lévő levegő mennyiségétől, a csomagolás típusától, a rakomány típusától, stb. A szükséges mennyiség megtervezésében kérje munkatársaink segítségét! Várjuk megkeresését az info@erjo.hu e-mail címen.

Egyszerű rögzítés

Az AbsorGel® Max  könnyen rögzíthető. Az AbsorHook™ akasztóval könnyen bárhol elhelyezhető és eltávolítható. Nincs szükség létrára, így időt és pénzt takarít meg.

A terméket felakaszthatja a konténer mennyezete alatt lévő rögzítő gyűrűkre.

A termék több nyelvű szerelési utasítással rendelkezik. 

Újrahasznosítás

Az Absortech termékek egyszer használhatók, és a 2012. évi CLXXXV. törvény, a 225/2015. (VIII. 7.) Kormány rendelet és a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendelet előírásai szerint ártalmatlanítható. A kalcium-klorid (és zselésítő szer) nem mérgező, a polietilén (PE) műanyag újrahasznosítható.


További termékeink konténerbe: