AbsorGel® Blanket

Az AbsorGel® Blanket a kalcium-klorid bizonyított képessége révén rendkívül gyorsan és hatékonyan köti meg a levegő páratartalmát.

Az AbsorGel® Blanket a megkötött nedvességet sűrű géllé alakítja át, ezáltal biztosítja, hogy a pára a termékben maradjon. Nem keletkezik folyadék, nincs szivárgás, melyről az AbsorGel® Blanket alsó oldalán található – újrahasznosítható – műanyag fólia gondoskodik.

Miért érdemes az AbsorGel® Blanket-et választani?

Költséghatékony.

Nagy nedvszívó kapacitás miatt kevesebb mennyiségre van szükség.

Gyors páramegkötés.

Szorosan rakott szállítmányhoz ajánljuk, különösen akkor, ha kevés hely áll rendelkezésre a rakomány és a konténer kötött.

Minden típusú konténerben és bármely típusú rakománynál használható.

Nagy felületet lefed.

Könnyen kezelhető.

Egyszerűen rögzíthető.

Környezetbarát, nem tartalmaz mérgező anyagokat.

Minden termékhez bármely iparágban alkalmazható.

Nedvszívó kapacitás

Az AbsorGel® a nedvességet általános üzemi körülmények között akár 250%-ban, míg hőmérséklet kontrolált környezetben akár 400%-ban is megköti.

Általános mennyiség

Konténer méretSzáraz árukNedves áruk
20 láb2-3 db4-5 db
40 láb4-6 db8-10 db

A szükséges mennyiség különböző tényezőktől függően változik, így például a szállítási időtől, az éghajlati viszonyoktól, a konténerben lévő levegő mennyiségétől, a csomagolás típusától, a rakomány típusától, stb. A szükséges mennyiség megtervezésében kérje munkatársaink segítségét! Várjuk megkeresését az info@erjo.hu e-mail címen.

Egyszerű rögzítés

Az AbsorGel® Blanket könnyen használható, úgy tervezték, hogy minimális helyet foglaljon el. A terméket elhelyezheti a rakomány vagy a raklapok tetején.

A biztonságos rögzítés érdekében az AbsorGel® Blanket ragasztópárnákkal van ellátva, ezáltal használható minden olyan esetben, amikor nem áll rendelkezésre megfelelő rögzítőeszköz. Alkalmas például hűtőkonténeres vagy pótkocsis szállítás  során.

A termék több nyelvű szerelési utasítással rendelkezik. 

Újrahasznosítás

Az Absortech termékek egyszer használhatók, és a 2012. évi CLXXXV. törvény, a 225/2015. (VIII. 7.) Kormány rendelet és a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendelet előírásai szerint ártalmatlanítható. A kalcium-klorid (és zselésítő szer) nem mérgező, a polietilén (PE) műanyag újrahasznosítható.


További termékeink konténerbe: