AbsorGel® Pouch D

Az AbsorGel® Pouch D a kalcium-klorid bizonyított képessége révén rendkívül gyorsan és hatékonyan köti meg a levegő páratartalmát. Az AbsorGel® Pouch D a megkötött nedvességet géllé alakítja át, ezáltal biztosítja, hogy a pára a termékben maradjon.

Nem keletkezik folyadék, nincs szivárgás.

Az AbsorGel® Pouch D modern alternatívája a hagyományos termékeknek, mint az agyag vagy a szilikagél, melyekkel összehasonlítva az AbsorGel 10-szer több nedvességet köt meg.

Miért érdemes az AbsorGel® Pouch D-t választani?

Költséghatékony.

Nagy nedvszívó kapacitás, ezáltal kevesebb mennyiségre van szükség.

Környezetbarát.

Könnyen kezelhető.

Egyszerűen rögzítgető.

Nem tartalmaz mérgező anyagokat.

Minden termékhez bármely iparágban alkalmazható.

Közvetlenül érintkezhet az áruval.

Nedvszívó kapacitás

Az AbsorGel® a nedvességet általános üzemi körülmények között akár 250%-ban, míg hőmérséklet kontrolált környezetben akár 400%-ban is megköti.

Az AbsorGel® Pouch D alkalmazása

Az AbsorGel® Pouch D hatékonyan szabályozza a páratartalmat a ládák, kartondobozok és más típusú csomagolások belsejében, ezáltal megakadályozza a penész, a gomba, a rozsda vagy egyéb nedvesség okozta károk kialakulását.

A termék többféle méretben érhető el, ennek köszönhetően a kisebb dobozokban is kiválóan alkalmazható.

Az AbsorGel® Pouch D közvetlenül érintkezhet az áruval, mert abban semmi kárt nem okoz.

Általános mennyiség

A szükséges mennyiség különböző tényezőktől függ, többek között a szállítási időtől, az éghajlati viszonyoktól, a konténerben lévő levegő mennyiségétől, vagy a csomagolás típusától, de függ a rakomány típusától is, ezért nincsen általános ajánlás. A szükséges mennyiség megtervezésében kérje munkatársaink segítségét! Várjuk megkeresését az info@erjo.hu e-mail címen.

Újrahasznosítás

Az Absortech termékek egyszer használhatók, és a 2012. évi CLXXXV. törvény, a 225/2015. (VIII. 7.) Kormány rendelet és a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendelet előírásai szerint ártalmatlanítható. A kalcium-klorid (és zselésítő szer) nem mérgező, a polietilén (PE) műanyag újrahasznosítható.


További termékeink dobozba: